Dobry den chcem sa spytat chceme sa s mojim druhom prestahovat na SK, ma zaujem otvorit sa pizzeteriu to znamena predavat pizzu na kusy+mrayenz polotovar, ako obcan IT co potrebuje na otvorenie yivnosti alebo treba remeselnu zivnost? pokial nema skolu moze byt ako zastupca osoba ktora je vyucena Kuchar???
dakujem Zuzana
Pokial ti mozem poradit moja setra ma cestovnu agenturu, ktora sa zaobera predajom skoro celeho talianska, pokial by si chcel ponuku skus jej napisat posle ti katalog
S pozdravom Zuzana
Otázka: Dva živnostníci sa dali dokopy a založili s. r. o. v novembri 2009- Do konca roku nemali žiadne príjmy, len malé výdavky na kolky.... Chcem sa opýtať, aké účtovné postupy a aké účtovné výkazy je potrebné zostaviť ku koncu roka.
Otázka: Je výhodnejšie pozastaviť živnosť a stať sa zametnancom s. r. o. alebo je výhodnejšie ostať živnostníkom a zároveň mať aj s. r. o.? Ďakujem
Tiež zvažujem začať podnikať - oblasť finančné analýzy pre firmy, poradenstvo kde šetriť náklady. Práve pracujem na podnikateľskom zámere ap. Myslíte, že bude záujem a takéto služby? Mám dobré skúsenosti so zamestnania s finančnými analýzami a preto chcem poradiť aj ostatným ako sa dá šetriť.
Mária
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia
| Ako začať podnikať | Prevádzka podnikania | Dane a odvody | Odporúčame | Kontakt |
|---|---|---|---|---|
| Financie | Odvody do SP | Odporučte Podnikam | Naša reklama v tlači a TV | |
| Ako založiť živnosť | Marketing a reklama | Odvody do ZP | Súťaže | Novinky |
| Financovanie | Účtovníctvo | Daň z príjmu | Prieskumy | Reklama |
| Poplatky | Kalkulačky | Účtovné veličiny | Cenník | Kontakt |
Partneri: SITA | Webnoviny.sk | SIIT.sk | Televízny program | Verlag Dashofer | Letecké fotografie | Epi.sk | Penize.cz | Fotobanka Pixmac
|
Copyright www.Podnikam.SK 2007-2011 |
Všetok textový, obrazový a inak dostupný obsah na stránkach Podnikam.SK je chránený autorskými právami Podnikam.SK, autorov pôvodných materiálov a tretích strán na základe zmluvne upravených vzťahov s Prevádzkovateľom. Akékoľvek rozširovanie obsahu je možné len s písomným súhlasom Prevádzkovateľa Podnikam.SK. |