Buďte správne informovaný! Získajte prémiový účet TU
Prihlásenie
Zakúpiť členstvo
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
FOAF.sk - Aký má firma zisk? Kto ju vlastní? Kto má dlhy? Zistite TU

Podnikateľom roka 2013 sa stal Vladimír Šrámek

Podnikateľom roka 2013 sa stal Vladimír Šrámek
Ilustračné foto: FreeDigitalPhotos.net
19. februára 2014 Zdroj SITA, Podnikam.SK Tlačiť

V kategórii „Začínajúci podnikateľ roka 2013“, ktorá je určená pre podnikateľov, ktorých firmy fungujú na trhu menej ako päť rokov, zvíťazil Branislav Polák zo spoločnosti 3070, a. s. 

Porota posudzovala takmer 40 podnikateľských príbehov

Držiteľom titulu EY Podnikateľ roka 2013 na Slovensku sa stal zakladateľ a riaditeľ nábytkárskej spoločnosti Decodom, s. r. o. Vladimír Šrámek. Informoval o tom vyhlasovateľ súťaže, spoločnosť EY. „Porota posudzovala takmer 40 podnikateľských príbehov. Kritériami boli osobnosť podnikateľa, jeho podnikateľský príbeh, strategická orientácia, národná a medzinárodná pôsobnosť a tiež finančné výsledky,“ konštatoval predseda poroty a víťaz siedmeho ročníka súťaže Vladimír Levársky. Ako uviedol vedúci partner EY v Slovenskej republike Stan Jakubek, cieľom súťaže je oceniť úspešných slovenských podnikateľov, ukázať širšej verejnosti pozitívne príklady a inšpirovať všetkých, ktorí majú chuť a odvahu začať podnikať.
 
Víťazom kategórie „Technologický Podnikateľ roka 2013“ sa stal Stanislav Krcho zo spoločnosti Kompozitum, s. r. o. Firma patrí do líderskej trojky svetových výrobcov v technológii vákuovo-tlakovej infiltrácie kompozitných skeletov. Túto technológiu používajú výrobcovia rýchlovlakov v Číne a Francúzsku. 
 

 
V kategórii „Začínajúci podnikateľ roka 2013“, ktorá je určená pre podnikateľov, ktorých firmy fungujú na trhu menej ako päť rokov, zvíťazil Branislav Polák zo spoločnosti 3070, a. s. Tá poskytuje služby v oblasti dizajnu predajní, prezentačných stánkov na veľtrhoch či showroomov. 
 
Súťaž Entrepreneur of the Year prvýkrát vyhlásila spoločnosť EY (predtým Ernst & Young) v roku 1986 v USA. V roku 2013 sa konali národné kolá vo vyše 50 krajinách celého sveta. Všetci národní víťazi spolu súťažia o titul World Entrepreneur of the Year. Najbližšie celosvetové finále sa bude konať v Monte Carle v júni 2014, na ktorom bude reprezentovať Slovensko aj držiteľ titulu EY Podnikateľ roka 2013. Spoločnosť EY poskytuje celosvetovo odborné poradenské služby v oblasti auditu, daní, transakčného a podnikového poradenstva. Názov EY označuje celosvetovú organizáciu a môže zahŕňať jednu alebo viac členských firiem Ernst & Young Global Limited, pričom každá je samostatná právnická osoba.
 

Odporúčané ebooky

K téme

FOAF.sk firmy - Hosp. výsledky, súvahy, výkazy, DLHY, vlastníci - Zistite TU

Témy

Podnikam

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Inšpirácia

Poradca podnikateľa a živnostníka

Prémiový obsah pre členov klubu Podnikam.sk

Zobraziť ďalšie články

Seriály na Podnikam.sk

Školenia, semináre, kurzy

BOZP - Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci
BOZP vo výrobe
Cash flow
Clo
Clo a logistika
Controlling
Dane a účtovníctvo
Doprava
Dotácie
DPH - Daň z pridanej hodnoty
DzP - Dane z príjmu
Enviro
Environmentalistika
Eurofondy
Finančné riadenie
IAS/IFRS
Industry 4.0
ISO
Komunikačné zručnosti
Koronavírus
Legislatíva a zákony
Legislatíva, zákony
Logistika
Manažérske zručnosti
Manažment
Marketing
Marketing a predaj
Marketingové zručnosti
Medzinárodné účtovné štandardy - IAS/IFRS, US GAAP
Medzinárodné účtovné štandardy (IAS/IFRS, US GAAP)
Medzinárodné zdaňovanie
Mzdy a odvody
Nehnuteľnosti
Osobný rozvoj
Ostatné dane
Personalistika
Počítačové zručnosti
Pohľadávky
Pracovné právo
Právo
Právo, Pracovné právo
Predaj
Riadenie
Riadenie firmy
Riadenie ľudských zdrojov
Samospráva
Školstvo
Školy
Smernice
Stavebníctvo
Účtovníctvo
Účtovníctvo a dane
Účtovníctvo verejnej správy
Verejná správa
Verejné obstarávanie-obstarávateľ
Verejné obstarávanie-uchádzač
Výroba
žiadny
Živnosť

marec

27mar9:30ChatGPT a Bard – využitie v biznise9:30 Udalosť usporiadaná: Verlag Dashöfer, s.r.o. Typ Udalosti:ŠkolenieOblasť školenia:Marketing

27mar9:30ChatGPT a Bard – využitie v biznise9:30 Udalosť usporiadaná: Verlag Dashöfer, s.r.o. Typ Udalosti:ŠkolenieOblasť školenia:Marketing

27mar9:30ChatGPT a Bard – využitie v biznise9:30 Udalosť usporiadaná: Verlag Dashöfer, s.r.o. Typ Udalosti:ŠkolenieOblasť školenia:Marketing

Zobraziť všetky školenia

Eshop Podnikam.sk

Prejsť do eshopu

Zoznam firiem B2B

Zobraziť všetky firmy
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu. Ochrana osobných údajov | Podmienky používania | Kontakt | GDPR - Nastavenie sukromia
X